Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

Ezúton szeretnélek megkérni Benneteket, ha van rá lehetőségeket adótok 1%-t az egyesületnek:

 

 Esztergom Város Diáksportjáért Egyesület

 

( adószám:18604757-1-11 )

 

Néhány szóban engedjétek meg, hogy bemutassam az egyesületet:

-         Az egyesületet esztergomi testnevelők alapítottak 1995ben. Én 1998 óta vagyok ennek az egyesület elnöke, mely non-profit szervezetként működik, az egyesület tagja a Magyar Diáksport Szövetségnek

 

-         Az egyesület fő tevékenységi köre: az esztergomi diáksport rendezvények szervezése. Ez évente 20-25 rendezvényt jelent 6-18 éveseknek labdarúgó, röplabda, kosárlabda, atlétika, játékos sportverseny, úszás sportágakban. A két legnagyobb rendezvényünk a Városi Diák Úszóbajnokság ( résztvevők száma: 350 fő ), valamint a Hídfutás ( résztvevők: 1500 fő )

 

-         A versenyeink teljesen ingyenesek

 

-         Az egyesület fő bevételi forrása az országos és városi pályázatokon nyert támogatások és a nagylelkű felajánlások az 1%-on keresztül

 

Ezért kérlek Benneteket, ha van rá lehetőségetek, Ti is segítsetek az egyesület működését adótok 1%-ának felajánlásával.

Az előző évben, ezekből a felajánlásokból 66.000 Ft gyűlt össze, melyet teljes mértékben a Hídfutás rendezési költségeire - az iskoláknak felajánlott 350.000 ft értékű sportszervásárlási utalványra - fordítottunk.

 

Köszönettel:                            Szerencsés Tamás ( elnök )